Programajánló
IV. Ökumenikus Keresztút Szatmárcsekén
ápr 01
2012
Szatmárcsekén negyedik alkalommal rendezik meg az Ökumenikus Keresztútat. Április 1-jén, virágvasárnap délután három órakorkezdődik a Római Katolikus Templomban.
Húsvéti kézművesség Szegeden
márc 31
2012
  Fiúknak locsolóverstanulás, lányoknak tojásfestés, szülőknek meglepetés! Március 31-én szombaton 15.00-tól a templom felújított parókiájában.Helyszín: Szeged - Petőfi telepi Református Egyházkösség. 6727 Szeged, Sirály u. 16. Czirokné Botár Éva, református lelkész Mindenkit szeretettel várunk húsvéti kézműves alkalmunkra.
Újratervezés - SDG Virágvasárnapi hétvége
márc 30
2012
Kisebb-nagyobb döntéseinkkel akár naponta többször is átgondoljuk, újratervezzük életünk dolgait, olyakor kényszerűen, máskor szabadabban. Ha vannak magánéleti, társadalmi kérdések, amelyek téged is elgondolkodtatnak újra és újra, akkor gyere Te is Debrecenbe! Ha még nem tervezted, tervezd újra!
20 éves a Kórházlelkészi Szolgálat a Kenézy Gyula Kórházban
márc 28
2012
„Kicsoda az ember?” - Orvosi és teológiai témájú előadásokra, és hálaadó megemlékezésre várják az érdeklődőket a Kenézy Gyula Kórházban. A 20 éves Kórházlelkészi Szolgálatot ünneplik március 28-án, 29-én és 30-án.
Kálvin téri esték Mezőberényben
márc 21
2012
A Mezőberényi Református Egyházközség egy új rendezvénysorozatot indít útjára Kálvin téri esték címmel.
Titus konferenciák 2012
márc 19
2012
A Titus Hitéleti Alapítvány ebben az esztendőben is megtartja a nyári gyermekhetekre (táborokra) felkészítő konferenciáit.
Bibliaiskola
márc 19
2012
A Tiszántúli Református Egyházkerület Nőszövetség Elnöksége szeretettel hívja és várja a résztvevőket az immár 18. alkalommal megrendezésre kerülő Bibliaiskolára.  A bibliaiskola márc. 19-én, hétfőn délután 4 órakor kezdődik. 
Alapok - Kapuk - Falak
márc 19
2012
Evangelizációs hetet szervez a debreceni és a hajdúvidéki egyházmegye. Március 19-étől 25-éig minden este Cseri Kálmán református lelkipásztor hirdet igét.
Emlékezés Csiszár Árpádra
márc 10
2012
Csiszár Árpád, református lelkipásztor, múzeumalapító születésének 100. születésnapja alkalmából jubileumi ünnepséget szervez a Gergelyiugornyai Református Egyházközség és a Beregi Múzeum.
Könyvtári szolgáltatásfejlesztés a Református Kollégiumban
márc 01
2012
Másfél éves szolgáltatásfejlesztési programsorozat zárul a Református Kollégium Nagykönyvtárában. A Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatásával lezajlott projektben a könyvtár használatának fizikai lehetőségét, az olvasók információkeresési képességét és olvasási kedvét igyekeztek növelni.