Programajánló
500 év 500 km - Mozgasd meg a lelked!
szept 26
2017
500 kilométeres jótákonysági futást szervez a Bethesda Gyermekkórház, amelynek célja a nagydobronyi Irgalmas Samaritánus Református Gyermekotthon megsegítése. A futás célja, hogy megismertessünk a közvéleménnyel egy pozitív példát, a kárpátaljai leányotthont.
Egyháztáji vásár augusztus 26-án
aug 26
2017
Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!
Reformátusok Szárszói Konferenciája
aug 24
2017
Ismét közös gondolkodásra invitál a Reformátusok Szárszói Konferenciája: a jelentős hagyományokkal bíró találkozó 2017. augusztus 24-től 27-ig várja szeretettel a keresztyén szellemiségű érdeklődőket. További részletek: szarszo.reformatus.hu
Bélyegeken a reformáció - kiállítás Debrecenben
aug 20
2017
Dr. Kocsis Attila református lelkész bélyeggyűjteményéből kiállítás nyílik, amelyet a Kálmáncsehi Galériában tekinthetnek meg az érdeklődők. 
"Kedves képeim - szem, a lélek tükre" - fotókiállítás a Szeged-Kálvin téri Református Egyházközségben
aug 20
2017
Szeretettel hívnak és várnak mindenkit a Szeged-Kálvin téri Református Egyházközség Nagytermébe, ahol megtekinthető lesz augusztus 20-tól a "Kedves képeim - szem, a lélek tükre" c. fotókiállítás.
Hálaadó Istentisztelet Törökszentmiklóson
aug 20
2017
Szeretettel hívjuk gyülekezetünk tagjait ünnepi, Hálaadó Istentiszteletre augusztus 20-án, vasárnap 10 órára.
Továbbadják a Virágkarnevál hangulatát - az MRSZ a Debreceni Virágkarneválon
aug 20
2017
A korábbi évek hagyományaihoz híven a Magyar Református Szeretetszolgálat idén is aktív résztvevője a Galiba Gyerekfesztiválnak és a Debreceni Virágkarnevál programjainak. 
Kerékpáros felvonulás a Debreceni Virágkarneválon - hanganyaggal
aug 20
2017
A Debreceni Virágkarneválon már kilencedik alkalommal lesz kerékpáros felvonulás, melyen a református közösség tagjai 3 éve vesznek részt. A programhoz bárki csatlakozhat, ha van biciklije.
Hálaadó Istentisztelet a köröstarcsai református templomban - hanganyaggal
aug 19
2017
Tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önt és kedves hozzátartozóit a köröstarcsai parókia és gyülekezeti ház felszentelésére és az ez alkalomból tartott hálaadó istentiszteletre 2017. augusztus 19-én délelőtt 10 órára a köröstarcsai református templomba. 
Épületvetítés a Nagytemplomon
aug 17
2017
A Reformáció 500. és a Magyar Református Egyház 450 éves évfordulóján mi más kerülhetne a Virágkarnevál nagyszabású épületvetítésének középpontjába, mint a Református Nagytemplom? Bordos László Zsolt, a világszerte ismert 3D fényművész nemcsak Debrecen és a reformáció történelmi mérföldköveit kelti életre, hanem napjaink és a jövő világát is a Nagytemplom falaira varázsolja, augusztus 17-19. között, 21 órától kezdődően, óránként 3 alkalommal.