Megnyitotta az új tanévet a DRK Általános Iskolája és Gimnáziuma is
szept 2
2015
Augusztus 30-án délután tartotta, a debreceni Nagytemplomban tanévnyitó ünnepségét a Debreceni Református Kollégium Általános Iskolája és Gimnáziuma is.
Csaknem 200 kisdiák kezdi a tanévet a makói református iskolában
szept 1
2015
Hálaadó istentisztelettel nyitották meg a 2015-2016-os tanévet vasárnap a makói Újvárosi Református Templomban. A Szikszai György Református Iskolában 194 kisdiák tanul. Az intézmény az elmúlt tizenöt esztendőben teljesen megújult, egy összesen 85 millió forintos beruházásnak köszönhetően legutoljára a Szikszai utcai főépület is új köntöst kapott.
Új fenntartóval nyílt az Aranyossy tanéve
szept 1
2015
Augusztus 31-én, hétfőn délután tartották a hódmezővásárhelyi Aranyossy Ágostonban a 2015/2016-os tanévnyitó ünnepséget. Ennek helyszíne a Református Ótemplom volt, ugyanis átkerült az intézmény a KLIK-től az egyház fenntartásába.
Első tanévét nyitotta a református gimnázium Hajdúnánáson
szept 1
2015
Első tanévét nyitotta meg egyházi iskolaként a hajdúnánási Kőrösi Csoma Sándor Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium gimnáziumi része. Az augusztus 31-én megtartott tanévnyitón a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke hirdetett igét.
Vezetőképző konferencia Beregdarócon
aug 28
2015
Regionális roma közösségi vezetőképző konferenciát tartanak Beregdarócon, szeptember 3. és 6. között. A találkozó egyik hangsúlyos témája a debreceni Wáli István Református Cigány Szakkollégium (WISZ)  gyakornoki programja lesz.
Folytatódik „A világ világossága” - Tanoda program
aug 14
2015
Folytatódik „A világ világossága” - Tanoda program a Tiszántúli Református Egyházkerület Cigánymisszióján beül. A tanodás gyermekek július 30 és augusztus 2 között Középhután táboroztak. 
Pótfelvételi a DRHE-n
júl 25
2015
A Debreceni Református Hittudományi Egyetem pótfelvételt hirdet a 2015/16. tanévre  az alábbi hitéleti szakokra:
Teljesen megújult a Debreceni Református Kollégium Díszterme
júl 21
2015
A teljes Kollégium 1880-as években történt felújításkor a Díszterem is megújult. A szépen díszített falakat azonban, vélhetően az 1938 és 1940 közötti újabb felújítási munkálatokkor lefestették. 
Szépülnek Szabó Magda bútorai
júl 15
2015
2014 tavaszán a DRK Dóczy Gimnáziumába került szinte a teljes hagyatéka Szabó Magda Kossuth-díjas írónőnek, s az örökös, Tasi Géza úr megállapodott Dr. Bölcskei Gusztáv püspök úrral, hogy a gimnázium területén egy nagyobb kiállítóhely létesül.  Ezt az elképzelést a Tiszántúli Református Egyházkerület mellett – ahol Szabó Magda élete végéig örökös főgondnok volt – az Nemzeti Kulturális Alap is támogatta. 
Folytatódik a DRK intézményeit érintő felújítási munka
júl 9
2015
A debreceni székhelyű HUNÉP Universal Zrt. nyerte meg a Debreceni Református Kollégium oktatási intézményeit érintő következő beruházási ütem kivitelezési munkálataira kiírt pályázatot.