Isten nevében szólni nehéz, de szép feladat
márc 27
2015
„Nagypénteken a Golgotához úgy kell érkeznünk, hogy minden kérdésünkre legyen válasz, hogy így csak az ünnepi érzést, az ünnep üzenetét tudjuk átadni”- mondta prédikációjában, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Oratóriumában tartott legációba kibocsátó ünnepi istentiszteleten Bartha Gyula csengeri lelkipásztor.
Március 15-i ünnepségek a Bethlen Gábor Gimnázium diákjainak részvételével
márc 13
2015
A Bethlen Gábor Református Gimnázium március 15. tiszteletére pénteken nemzeti és helytörténeti témanapot tartott. A témanap ünnepi istentisztelettel és műsorral kezdődött a tornateremben.
Nemzeti és helytörténeti nap a Bethlenben
márc 12
2015
A Bethlen Gábor Református Gimnázium március 15. tiszteletére pénteken nemzeti és helytörténeti témanapot tart.
Gyermekeknek szóló foglalkozások a Múzeumban
márc 10
2015
Több érdekes programmal is várja márciusban a gyermekeket a Debreceni Református Kollégium Múzeuma.
Emeletet húztak a Szőnyi-iskolára
márc 10
2015
A vásárhelyi Szőnyi Benjámin Református Általános Iskola rekonstrukciója a közelmúltban fejeződött be: a leglátványosabb változás, hogy emeletet építettek a tanintézményre.
IV. országos Wass Albert Vers-és prózamondó Verseny
márc 9
2015
„Adjatok hálát a szeretetért és a jóságért, mely kincsek fölmérhetetlen mennyiségben állnak rendelkezésetekre, és mennél többen használtok belőlük, mennél többet osztogattok szét, annál bővebben kamatoznak számotokra, annál gazdagabbak vagytok. ” Wass Albert
Farsang a Szivárvány-házban
márc 6
2015
Ebben az évben is megrendezte Farsangi ünnepségét a Szivárvány-ház Fogyatékosok Református Otthona. A Foglalkoztatós munkatársak ötletes jelmezekbe bújtatták a lakókat, akik így pár percre azzá válhattak, akivé-amivé szerettek volna.
Születésnapok a Szivárvány-házban
márc 6
2015
A Szivárvány-ház Fogyatékosok Református Otthonában a közelmúltban kétszer is olyan gondozottakat ünnepelhettek, akik több évtizede az intézmény lakói, és elmúltak 70 évesek. 
Elkezdődött a Határtalan Tehetségek konferencia
márc 6
2015
A „TÁMOP-4.1.1.D-12/2/KONV-2012-0007 – Egyetemes célok – egyetemes összefogás. A Wáli István Református Cigány Szakkollégium hosszú távú fejlesztési koncepciója” kódszámú és elnevezésű projektünk részeként a szakkollégium március 6-án és 7-én tartja „Határtalan tehetségek” – elnevezésű nemzetközi szakmai konferenciáját.
Határtalan tehetségek konferencia
márc 5
2015
Március 6-án és 7-én tartja a Wáli István Református Cigány Szakkollégium a „TÁMOP-4.1.1.D-12/2/KONV-2012-0007 – Egyetemes célok – egyetemes összefogás. A Wáli István Református Cigány Szakkollégium hosszú távú fejlesztési koncepciója” kódszámú és elnevezésű projekt részeként a „Határtalan tehetségek” – című szakmai konferenciáját.