Református örökségünk
jún 30
2017
Buzogány Dezső, a Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet professzorának a Magyar Református Egyház ünnepi zsinatán elhangzott köszöntője. A köszöntő szerkesztett változatát közöljük.
Interjú Tóth-Máthé Miklóssal
jún 29
2017
Az én felelősségem, hogy emberközelivé tudtam-e tenni Kálvint, mert ha igen, példája ezen a regényen keresztül jobban hathat az emberekre, mint ezer tanulmány – hangsúlyozza Tóth-Máthé Miklós, akivel legújabb könyvéről beszélgettünk. 
A Kárpát-medencei református közös zsinat és hálaadó istentisztelet teljes felvételei
jún 29
2017
Teljes videó a június 24-i Kárpát-medencei református közös zsinatról:
Áder János köztársasági elnök köszöntő beszéde
jún 28
2017
Áder János köztársasági elnök köszöntő beszéde a Második Helvét Hitvallás magyarországi elfogadásának 450. évfordulóján, a Magyar Református Egyház zsinatának ünnepi ülésén a debreceni református Nagytemplomban.
Isten Krisztusban mindent nekünk ajándékozott - hálaadó istentisztelet - június 24.
jún 27
2017
„Isten Krisztusban mindent nekünk ajándékozott, éppen ezért lehet üdvbizonyosságunk, hiszen nincs olyan erő, sem fizikai, sem szellemi, amely elválaszthatna minket Isten szeretetétől” – hangsúlyozta Fekete Károly tiszántúli püspök a debreceni Nagytemplomban június 24-én elmondott igehirdetésében. 
Megjelent és kapható a Második Helvét Hitvallás új fordítása
jún 27
2017
A Bullinger által írt, a svájci egyházak által 1566-ban elfogadott Második Helvét Hitvallás a Heidelbergi Káté mellett a magyar református egyház hitvallási irata, a Szentírás alapján álló református hitünk szabatos kifejtése. A hitvallást 450 éve, az 1567-es debreceni zsinaton fogadták el elsőként hazánkban. 
Jótékonysági koncert Szamosszegen
jún 27
2017
Lélekemelő és szívmelengető élményben volt része mindannyiunknak, akik részt vettünk 2017. június 10-én a szamosszegi templomban tartott jótékonysági esten. Az eseményt gyülekezetünk két fiatal tagja nyitotta meg hangszeres játékával.
ÜNNEPI NYILATKOZAT
jún 26
2017
A Magyar Református Egyház Közös Zsinatának ünnepi nyilatkozata, melyet 2017. június 24-i debreceni ülésén fogadott el.
Roma társadalomismeret szakirányú továbbképzési szak
jún 26
2017
A DRHE Felnőttképzési Központja várja a jelentkezőket a Roma társadalomismeret szakirányú továbbképzésre. 
A Szentírás vándorútja a Rétközberencsi Református Egyházközségben
jún 26
2017
Hálát adunk Istennek ezért az alkalomért, a kis Ajaki Református Egyház küldöttsége Lelkipásztoruk és Gondnokuk vezetésével érkeztek hozzánk június 22-én.