Hálaadó istentisztelet Tyukodon
2011. április 03.

A Református Gyermekvédelmi Szolgálat- Nevelőszülői Hálózat 2011. április 3-án, a vasárnap délutáni istentisztelet keretében indított szolgálatba 16 újonnan kiképzett nevelőszülőt.

Az ünnepélyes fogadalomtételre a tyukodi református templomban került sor. Az igehirdetés szolgálatát. Bartha Gyula a Szatmári Református Egyházmegye Esperese végezte.

Az ünnepélyes fogadalomtétel után Lakatos Illés helyi lelkipásztorral együtt adták át az új munkatársaknak a tanúsítványokat és emléklapokat.

Ezt követően Dr. Fábián Ildikó intézményvezető szólt az egybegyűltekhez, kiemelten megköszönve a tyukodi gyülekezetnek és lelkipásztorának segítő, befogadó szeretetét.

Az ünnepi alkalom szeretetvendégséggel zárult.

Kérjük Istent, hogy oltalmazó szeretete vezesse továbbra is szolgálatunkat!

Nevelőszülői Hálózat

Napi ige
2014.11.29.
Jer 39
1 Cidkijjá, Júda királya uralkodásának kilencedik évében, a tizedik hónapban jött el Nebukadneccar, Babilónia királya egész haderejével Jeruzsálem ellen, és ostrom alá vette. 2 Cidkijjá uralkodásának tizenegyedik évében, a negyedik hónap kilencedik napján törtek be a városba. 3 Bevonultak a babilóniai király vezérei, és leültek a középső kapuban: Nérgal-Szárecer, Szamgar-Nebú, Szár-Szekím udvarmester, Nérgal-Szárecer főmágus és a babilóniai király összes többi vezére. 4 Amikor meglátta őket Cidkijjá, Júda királya és a harcosai, éjszaka kimenekültek a városból a király kertje felé vezető úton, a két várfal közt levő kapun át, és elvonultak az Arábá-völgy felé vezető úton. 5 A káldeusok egy csapata azonban...
Hírlevél
Ha rendszeresen szeretne
értesülni Egyházkerületünk híreiről, programjairól, Iratkozzon fel hírlevelünkre.
feliratkozás
Európa Rádió Kálvin emlékévek Lícium