Hálaadó istentisztelet Tyukodon
2011. április 03.

A Református Gyermekvédelmi Szolgálat- Nevelőszülői Hálózat 2011. április 3-án, a vasárnap délutáni istentisztelet keretében indított szolgálatba 16 újonnan kiképzett nevelőszülőt.

Az ünnepélyes fogadalomtételre a tyukodi református templomban került sor. Az igehirdetés szolgálatát. Bartha Gyula a Szatmári Református Egyházmegye Esperese végezte.

Az ünnepélyes fogadalomtétel után Lakatos Illés helyi lelkipásztorral együtt adták át az új munkatársaknak a tanúsítványokat és emléklapokat.

Ezt követően Dr. Fábián Ildikó intézményvezető szólt az egybegyűltekhez, kiemelten megköszönve a tyukodi gyülekezetnek és lelkipásztorának segítő, befogadó szeretetét.

Az ünnepi alkalom szeretetvendégséggel zárult.

Kérjük Istent, hogy oltalmazó szeretete vezesse továbbra is szolgálatunkat!

Nevelőszülői Hálózat

Napi ige
2014.04.25.
Jób 23
1Ekkor megszólalt Jób, és ezt mondta:2Most is csak lázongás, ha panaszkodom, kezemmel kell elfojtanom sóhajtásomat.3Bár tudnám, hogy hol találom Istent! Elmennék a trónusáig,4eléje terjeszteném ügyemet, tele lenne szám szemrehányással,5hogy megtudjam, milyen szavakkal válaszol, és hogy megértsem, mit is mond nekem:6teljes erővel perel-e majd velem, vagy pedig csak figyel rám?7Becsületes emberként vitatkoznék vele, és végleg fölmentene engem a bírám.8De ha kelet felé megyek, nincs ott, ha nyugat felé, nem veszem észre.9Ha északon működik, nem látom, ha délre fordul, ott sem láthatom.10Csak ő tudja, milyen úton járok. Ha megvizsgál, kiderül, hogy arany vagyok.11Szorosan járok a nyomában, az ő útján maradok, nem térek le róla.12Ajkának...
Hírlevél
Ha rendszeresen szeretne
értesülni Egyházkerületünk híreiről, programjairól, Iratkozzon fel hírlevelünkre.
feliratkozás
Európa Rádió Kálvin emlékévek Lícium