Hálaadó istentisztelet Tyukodon
2011. április 03.

A Református Gyermekvédelmi Szolgálat- Nevelőszülői Hálózat 2011. április 3-án, a vasárnap délutáni istentisztelet keretében indított szolgálatba 16 újonnan kiképzett nevelőszülőt.

Az ünnepélyes fogadalomtételre a tyukodi református templomban került sor. Az igehirdetés szolgálatát. Bartha Gyula a Szatmári Református Egyházmegye Esperese végezte.

Az ünnepélyes fogadalomtétel után Lakatos Illés helyi lelkipásztorral együtt adták át az új munkatársaknak a tanúsítványokat és emléklapokat.

Ezt követően Dr. Fábián Ildikó intézményvezető szólt az egybegyűltekhez, kiemelten megköszönve a tyukodi gyülekezetnek és lelkipásztorának segítő, befogadó szeretetét.

Az ünnepi alkalom szeretetvendégséggel zárult.

Kérjük Istent, hogy oltalmazó szeretete vezesse továbbra is szolgálatunkat!

Nevelőszülői Hálózat

Napi ige
2015.08.04.
2Móz 18
1 Jetró, Midján papja, Mózes apósa meghallotta mindazt, amit Isten tett Mózessel és népével, Izráellel: hogyan hozta ki az Úr Izráelt Egyiptomból. 2 Fogta tehát Jetró, Mózes apósa Cippórát, Mózes feleségét, akit az hazaküldött, 3 meg a két fiát. Egyiküket Gérsómnak hívták, mert ezt mondta Mózes: Jövevény voltam idegen földön. 4 A másikat Elíézernek nevezte el, mert ezt mondta: Atyám Istene segítségemre volt, és megmentett a fáraó fegyverétől. * 5 Elment tehát Jetró, Mózes apósa, annak fiaival és feleségével Mózeshez a pusztába, az Isten hegyéhez, ahol az táborozott. 6 Előre megüzente Mózesnek: Én, Jetró, az apósod érkezem hozzád a feleségeddel és a két fiával. 7 Ekkor Mózes kiment az apósa elé, leborult előtte...
Hírlevél
Ha rendszeresen szeretne
értesülni Egyházkerületünk híreiről, programjairól, Iratkozzon fel hírlevelünkre.
feliratkozás
Európa Rádió