Hálaadó istentisztelet Tyukodon
2011. április 03.

A Református Gyermekvédelmi Szolgálat- Nevelőszülői Hálózat 2011. április 3-án, a vasárnap délutáni istentisztelet keretében indított szolgálatba 16 újonnan kiképzett nevelőszülőt.

Az ünnepélyes fogadalomtételre a tyukodi református templomban került sor. Az igehirdetés szolgálatát. Bartha Gyula a Szatmári Református Egyházmegye Esperese végezte.

Az ünnepélyes fogadalomtétel után Lakatos Illés helyi lelkipásztorral együtt adták át az új munkatársaknak a tanúsítványokat és emléklapokat.

Ezt követően Dr. Fábián Ildikó intézményvezető szólt az egybegyűltekhez, kiemelten megköszönve a tyukodi gyülekezetnek és lelkipásztorának segítő, befogadó szeretetét.

Az ünnepi alkalom szeretetvendégséggel zárult.

Kérjük Istent, hogy oltalmazó szeretete vezesse továbbra is szolgálatunkat!

Nevelőszülői Hálózat

Napi ige
2014.04.16.
Jób 17,1–10
1Lelkem összetört, napjaim kialvóban vannak: a temető vár énrám!2Bizony, gúnyolódásban van részem! Gáncsoskodásaik miatt virraszt szemem.3Tedd meg, vállalj értem kezességet! Ki más kezeskednék értem?4Mert szívükből eltávolítottad az értelmet, azért nem engeded fölülkerekedni őket.5Aki haszonért jelenti föl embertársait, annak a fiai hiába fognak sóvárogni.6Szóbeszéd tárgyává tett a népek előtt, olyan vagyok, mint akit arcul köptek.7Tekintetem elhomályosodott a bosszúság miatt, minden tagom olyan, mint az árnyék.8Elszörnyednek ezen a becsületes emberek, és az ártatlan felindul az elvetemült miatt.9De az igaz ragaszkodik a maga útjához, és a tiszta kezű ereje megnő.10De jöjjetek csak mindnyájan újra, úgysem találok bölcset...
Hírlevél
Ha rendszeresen szeretne
értesülni Egyházkerületünk híreiről, programjairól, Iratkozzon fel hírlevelünkre.
feliratkozás
Európa Rádió Kálvin emlékévek Lícium