Hirdesd az igét!
Egy szempillantásnyi idő
Élettörténetek találkozási pontjává vált a Hajdúvidéki generációk közti találkozó napja 2017. április 22-én Hajdúböszörményben. A Bocskai téri gyülekezet szervezte meg a találkozót a Hirdesd az Igét! programsorozat keretében.
Generációk találkozása Hódmezővásárhelyen
Hallgatva az előadásokat, végig tekintve a hallgatók arcain egy ötvenéves lelkipásztornak a téma kapcsán gondolataiban gyermekkori képei villannak be.
Isten, az Óriások és Mi
Isten, az Óriások és Mi  Az előtted lévő óriás sosem nagyobb a benned lévő Istennél!            A Békési Egyházmegyében szolgáló lelkipásztorok lelkésztalálkozóján, a Hirdesd az Igét! program keretein belül lehettünk együtt március 20-21-én Kunhegyesen, a Siloám Konferencia Központban, Főtiszteletű dr. Fekete Károly püspök úr, Nagytiszteletű Tóth-Mihala Veronika (csoportvezető) lelkésznő társaságában, és Nagytiszteletű Katona Gyula esperes úr szervezésében.  
Beregdaróci lelkésztalálkozó egy „hatodéves” szemével
Időről időre a Hajdúvidéki Egyházmegye lelkészei összegyűlnek úgynevezett lelkésztestületi alkalmakra. De a Hirdesd az Igét program keretein belül megrendezett beregdaróci lelkésztalálkozó teljesen más volt. Nem csupán abban, hogy két-három óránál tovább lehettünk együtt, hanem hangulatában, jellegében is. Talán leginkább három szóval tudnám leírni ezt a két napot: megismerés-elmélyülés-feltöltődés.
Isten hatalmának érvényesülése az életünkben
A Hirdesd az Igét! Reformátori alapok programsorozat részeként lelkésztalálkozót szervezett a Debreceni Református Egyházmegye és a Tiszántúli Református Egyházkerület 2017. február 20-21-én  Beregdarócon. A találkozón negyven lelkipásztor vett részt, a másfél nap beszélgetéssel telt, és istentiszteleti közösséggel zárult.
Hirdesd az Igét! - Presbiteri találkozó Debrecenben
A Hirdesd az Igét! Reformátori alapok programsorozat debreceni presbiteri találkozójára került sor 2017. február 4-én a Széchenyi-kerti Református Egyházközségben.
Generációk közti találkozó Biharkeresztesen
Generációk közti találkozót tartottak Biharkeresztesen 2016. november 26-án a Hirdesd az Igét! programsorozat részeként. A rendezvényen 90 résztvevő találkozott, és beszélgetett „Az én egyháztörténetem” témakörben.
„Isten hatalmának érvényesülése Krisztusban a világ fölött” – folytatódik a Hirdesd az Igét!
Elindult a Hirdesd az Igét! program második terminusa Reformátori alapok címmel. A Bihari Egyházmegyében zárult tavaly a rendezvénysorozat Berettyószentmártonban, s most itt Biharban, Komádiban vette kezdetét a kilenc egyházmegyére kiterjedő Hirdesd az Igét! programsorozat. 2016. november 13-án presbiteri találkozó keretében hallhattunk a Krisztokrácia témakörben tanítást az „Isten hatalmának érvényesülése Krisztusban a világ fölött” címmel.
Hirdesd az Igét! a szívek templomában
Presbiteri találkozót és zenés istentiszteletet tartottak 2016. június 11-én Berettyóújfalu, Berettyóújfalu- Szentmártoni gyülekezetekben a Hirdesd az Igét a zene és művészetek nyelvén rendezvénysorozat bihari záró alkalmaként.
Emlékhangverseny Biharkeresztesen - Hirdesd az Igét a zene és a művészetek nyelvén!
A Tiszántúli Református Egyházkerület Hirdesd az Igét! programsorozatába bekapcsolódva a Bihari Református Egyházmegyében a zene és a művészetek nyelvén hirdették az Isten Igéjét.
2. oldal / 6